Online Πληρωμή

Τρόποι πληρωμής

Τρόπος Πληρωμής

Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη Κάρτα : Έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.anthema.gr με πιστωτικές κάρτες Visa/Mastercard/Diners/Discover ή με το Masterpass Wallet, καθώς και με κάρτες Debit και Prepaid αναγνωρισμένης Ελληνικής Τράπεζας, τις οποίες αποδέχεται προς συναλλαγή η Εταιρεία μας. Επίσης, έχετε δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις, σύμφωνα με τις δυνατότητες και τους περιορισμούς της κάρτας σας. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται κατόπιν ελέγχου και πιστοποίησης των στοιχείων και της εγκυρότητας της.

Oι συναλλαγές σας με πιστωτική κάρτα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πραγματοποιούνται σε τραπεζικό περιβάλλον και προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας και η Εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

Γ. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις στους παρακάτω αριθμούς τράπεζας:

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΙΒΑΝ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. :GR3401107810000078174989000

ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. : GR65 0140 3100 3100 0200 2038 959

Δικαιούχος των ανωτέρω τραπεζικών λογαριασμών εμφαίνεται ο «ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ».

Κατά την κατάθεση θα πρέπει ο πελάτης να καταθέσει ολόκληρο το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνίες, προσθέτοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του και τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας. Το καταθετήριο θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στην διεύθυνση info@alogoporos.gr. Η εξόφληση θα εμφανιστεί εντός τριών εργασίμων ημερών από την κατάθεση και τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα θα αποσταλούν μετά. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η Εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.